Vier sterren

Dit is mijn tweede bericht met de titel Vier sterren. Zoonlief Tim en zijn vriend Tarik hebben weer lovende recensies. Dit keer voor hun voorstelling Kunst die zij spelen op de Parade.
Vrijdag was ik bij de tweede en vierde voorstelling (ze spelen vier voorstellingen per avond). Wat was ik trots. Ze hebben weer hun beproefde aanpak toegepast door meerdere regisseurs te vragen een deel van het stuk te regisseren. Hierdoor krijg je een voorstelling waarin verschillende stijlen elkaar afwisselen. Regisseur Daniel ’t Hoen en dramaturg Madelon Kooijman hebben er een mooi geheel van gemaakt.
Voor “objectieve” informatie over de voorstelling verwijs ik graag naar de recensies. Ze druppelden de dagen na de voorstelling langzaam binnen. Ik heb heel vaak op de verversknop gedrukt in Google bij de zoekopdracht “Tim Tarik Kunst Parade”. Vaak tevergeefs, maar soms was er een nieuwe recensie. Elke keer was ik ontroerd en blij. Elke keer vier sterren. Zie ook: Volkskrant, NRC, Trouw en Theaterkrant.