Kristal

Op de een of andere manier ben ik wat onhandig in het huishouden. Het zal wel komen doordat ik alles zo snel mogelijk wil doen.
Tot verdriet van Mevrouw Di Basi. Regelmatig sneuvelt er een bord, kopje of glas. Tijdens de kerstdagen is dat extra vervelend, want dan gebruiken we ons mooiste servies. Wedgewood kerstborden en kristallen glazen. De afgelopen dagen zijn er drie glazen gebroken en is er een flinke scherf afgegaan van zo’n mooi bord.
Ter compensatie van deze schade, wilde ik Mevrouw Di Basi met kerst verrassen met mooie antieke glazen. Ik ben naar drie kringloopwinkels geweest om ze te kopen. Pas in de laatste kringloopwinkel vond ik er twee. Blijkbaar zijn ze zeer gewild deze dagen.
Met de twee gevonden glazen liep ik nog even door de winkel heen. Je weet nooit waar je tegen aanloopt. Letterlijk dit keer helaas. Ik had mijn armen op mijn rug met de twee glazen tussen mijn vingers met het drinkgedeelte naar buiten. Je raadt het al. Ik liep per ongeluk tegen een stoel aan met rinkelend glas als resultaat. Hoezo onhandig?