Club Guy & Roni

Ik heb op het Weekend Break Festival in Groningen de voorstelling Fassbinder gezien van Club Guy & Roni.
De brochure gaf aan dat het ging om een ode aan de kleinmenselijkheid binnen de utopie van het mens-zijn. Helemaal begrijpen deed ik deze uitleg niet en ook het verhaal vond ik ingewikkeld. Het was een aaneenschakeling van scenes over de zwaarte van het leven en de zoektocht naar de liefde.
De uitvoering vond ik subliem. De combinatie van dans, zang en toneel werkte fantastisch. Het versterkte de dramatische en humoristische effecten van bepaalde scenes. Zeer onder de indruk was ik van de dansers. Ik heb onvoorstelbare houdingen gezien. De voorstelling was in één woord geweldig. En dat zeg ik natuurlijk echt niet omdat mijn lieve zoon Tim als acteur in het stuk schitterde.
De rest van de avond was ook superleuk. Met nog meer theater, muziek en als klap op de vuurpijl lekker dansen in de bovenzaal van het mooie Grand Theater.