150 woorden maximaal

Schrijven is leuk. Ik geniet van het creatieproces en het geven van woorden aan gedachten. Een wit vel papier dat zich langzaam vult met zwarte letters, vind ik prachtig. In tegenstelling tot veel collega’s heb ik ook echt lol in het schrijven van offertes.
Al jaren houd ik een dagboek bij. Veel tekst over mezelf, voor mezelf. Het schrijven voor een ander stelt andere eisen. Het gaat om communicatie en vraagt structuur en focus op leesplezier. Dit wil ik graag verder ontwikkelen en daarom ben ik de blog 150max begonnen. Ik heb mezelf de 150 woordengrens opgelegd om het voor jou aantrekkelijk te houden, maar ook om me tot de kern van de tekst te beperken. Dit valt nog niet mee. Wat is de kern en wat is overbodig? Wat is leuk om te vertellen en wat niet? Ik ga er mee aan de slag. Als je feedback voor me hebt, dan hoor ik het graag.